Zpět na všechny články

Chcete být u toho? Staňte se sběračem!

28. dubna 2021

Pořadatelé turnaje Livesport Prague Open 2021, který se uskuteční ve dnech 10.–18. července na TK Sparta Praha, vyhlašují výběrové řízení pro sběrače míčků. Vzhledem k pravidlům WTA ohledně covidu se můžou hlásit pouze děti od věku 14 let. Přihláška je ke stažení zde.

Aby se dítě mohlo stát sběračem míčků na pražském turnaji kategorie WTA 250, potřebuje splnit několik podmínek. Za prvé musí být narozeno po 10. červenci 2007. Dále musí znát pravidla tenisu, především umět tenisové počítání. Důležitými předpoklady jsou také disciplinovanost a fyzická zdatnost.

Pro zájemce je nutná povinná účast na zácviku, jehož termíny organizátoři posléze sdělí.

Sběrači dostanou jednotné oblečení značky Alea a také odměnu 500 Kč čistého za den. Po celou dobu turnaje budou mít zajištěnu stravu (svačina, oběd, svačina) a samozřejmě i pitný režim.

V případě zájmu zasílejte vyplněné přihlášky včetně fotky (stačí jednoduché selfie) do 20. května 2021 na adresu l.laskova@tkspartapraha.cz.

Organizátoři zdůrazňují, že přihláška je závazná. Zároveň prosí, ať nepřihlašujete sběrače, pokud si skutečně nejste jisti volným termínem. Odhlašování na poslední chvíli velmi komplikuje situaci.

Autor: eSports