Zpět na všechny články

Odstartoval prodej vstupenek na Livesport Prague Open 2024

4. června 2024

Od pondělí 3. června jsou v síti Ticketportal k dostání vstupenky na 15. ročník turnaje Livesport Prague Open. Ženská antuková akce kategorie WTA 250 se bude konat od 20. do 26. července v areálu TK Sparta Praha.

Termíny Livesport Prague Open 2024 budou kvůli návaznosti na pařížskou olympiádu nevšední. Turnaj standardně končí v neděli, letos ale vyvrcholí už v pátek 26. července, kdy se uskuteční finále dvouhry i čtyřhry.

„Dohodli jsme se s organizací WTA, že tento turnaj budeme pořádat na antuce. Bude se nově hrát na čtyřech dvorcích, abychom měli dostatečný časový prostor, kdyby například pršelo. Kapacita areálu bude zachována na 2500 míst, snažíme se vylepšovat divácký komfort. Pro fanoušky bude opět zavedena mimořádná linka MHD od metra,“ uvedl ředitel turnaje Miroslav Malý.

Vstupenky můžete zakoupit v síti Ticketportal, ceny se pohybují od 150 do 600 korun. Celý turnaj bude opět vysílat Česká televize na programu ČT Sport. Účast zatím potvrdily Lucie Šafářová, Tereza Valentová a Sára Bejlek. Další účastnice budou známy po skončení Roland Garros.

„Bude záležet na tom, jestli se hráčky kvalifikují na olympijský turnaj. Se všemi komunikujeme, ale do konce Roland Garros, které se jako poslední počítá do olympijské kvalifikace, nebudeme s jistotou vědět, které hráčky z Top 50 budou startovat v Praze,“ vysvětlil ředitel turnaje.

Foto: Livesport Prague Open / Pavel Lebeda (sport-pics.cz)

Autor: eSports